[Bug 65009] New: When loading a PPT, PictureData indices are 0-based

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 65009] New: When loading a PPT, PictureData indices are 0-based

Bugzilla from bugzilla@apache.org
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=65009

            Bug ID: 65009
           Summary: When loading a PPT, PictureData indices are 0-based
           Product: POI
           Version: 4.1.2-FINAL
          Hardware: All
                OS: All
            Status: NEW
          Severity: minor
          Priority: P2
         Component: HSLF
          Assignee: [hidden email]
          Reporter: [hidden email]
  Target Milestone: ---

The documentation for HSLFPictureData#getIndex() indicates that the index is
1-based. In most cases it is. However, when loading a PPT that already has
images in it, the indices start at 0.

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 65009] When loading a PPT, PictureData indices are 0-based

Bugzilla from bugzilla@apache.org
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=65009

--- Comment #1 from [hidden email] ---
https://github.com/apache/poi/pull/211

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 65009] When loading a PPT, PictureData indices are 0-based

Bugzilla from bugzilla@apache.org
In reply to this post by Bugzilla from bugzilla@apache.org
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=65009

Dominik Stadler <[hidden email]> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
           Keywords|                            |PatchAvailable

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 65009] When loading a PPT, PictureData indices are 0-based

Bugzilla from bugzilla@apache.org
In reply to this post by Bugzilla from bugzilla@apache.org
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=65009

Dominik Stadler <[hidden email]> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
         Resolution|---                         |FIXED
             Status|NEW                         |RESOLVED

--- Comment #2 from Dominik Stadler <[hidden email]> ---
Applied via r1884948 in a slightly different way to use the same approach
across two similar code-places.

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]