[Bug 61633] New: Document shown in preview on Mac drawn incompletely

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 61633] New: Document shown in preview on Mac drawn incompletely

Bugzilla from bugzilla@apache.org
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=61633

            Bug ID: 61633
           Summary: Document shown in preview on Mac drawn incompletely
           Product: POI
           Version: 3.15-FINAL
          Hardware: Macintosh
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: XSLF
          Assignee: [hidden email]
          Reporter: [hidden email]
  Target Milestone: ---

Created attachment 35435
  --> https://bz.apache.org/bugzilla/attachment.cgi?id=35435&action=edit
Comparison of preview vs. opening in PPT

I have an application that exports a powerpoint representation of the view.
When the exported file is shown in the Mac preview, it is rendered
incompletely. (see attached image)

I'll also attach the generated file.

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 61633] Document shown in preview on Mac drawn incompletely

Bugzilla from bugzilla@apache.org
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=61633

--- Comment #1 from [hidden email] ---
Created attachment 35436
  --> https://bz.apache.org/bugzilla/attachment.cgi?id=35436&action=edit
Generated pptx document

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 61633] Document shown in preview on Mac drawn incompletely

Bugzilla from bugzilla@apache.org
In reply to this post by Bugzilla from bugzilla@apache.org
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=61633

Dominik Stadler <[hidden email]> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 OS|                            |All

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 61633] Zero width shapes aren't rendered

Bugzilla from bugzilla@apache.org
In reply to this post by Bugzilla from bugzilla@apache.org
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=61633

Andreas Beeker <[hidden email]> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
            Summary|Document shown in preview   |Zero width shapes aren't
                   |on Mac drawn incompletely   |rendered
           Hardware|Macintosh                   |All

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 61633] Zero width shapes aren't rendered

Bugzilla from bugzilla@apache.org
In reply to this post by Bugzilla from bugzilla@apache.org
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=61633

Andreas Beeker <[hidden email]> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|---                         |FIXED

--- Comment #2 from Andreas Beeker <[hidden email]> ---
Originally it was a Div/0 error, because of a 0 width, which resulted in a path
containing a NaN value. I've refactored the path conversion and applied the
EMU->points conversion via the AffineTransformation.

Applied via r1831923

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]